TV / Film

Najzad razjašnjen kraj serije "Lost"

1803lost
N
akon brojnih spekulacija i četiri godine od završetka popularne serije 'Izgubljeni', njeni producenti Dejmon Lindelof i Karlton Kjuz odlučili su da objasne kraj, piše portal 24sata.hr.

Najzad razjašnjen kraj serije "Lost"
Portal AnalitikaIzvor

Kad je posle šest sezona, 2010. prikazana poslednja epizoda serije 'Izgubljeni', mnogi obožavaoci nisu bili zadovoljni krajem jer su smatrali da su mnoga pitanja ostala neodgovorena.

Nakon brojnih spekulacija i četiri godine od završetka serije, njeni producenti Dejmon Lindelof i Karlton Kjuz odlučili su da objasne kraj. Iako su mnogi mislili da je ostrvo predstavljalo čistilište, priča je drugačija.

- Ne, ne, ne. Oni nisu bili mrtvi sve vrijeme. Likovi su preživjeli pad aviona i zaista su bili na ostrvu. A svi su bili mrtvi tek u konačnoj, zajedničkoj sceni u crkvi. Završili su u raju - objasnili su producenti i dodali kako su htjeli da serija predstavlja metaforu za one ljude koji su izgubljeni i traže smisao i svrhu života.

- Osjećali smo da kraj treba biti duhovan, da govori o sudbini - zaključili su Lindelof i Kjuz. Razlog za njihovo, ali i okupljanje gotovo cijele postave ove serije, bila je deseta godišnjica od početka prikazivanja 'Izgubljenih'.

Foto: Blic.rs

Portal Analitika