Politika

PZP: DPS-ov optimizam je bez pokrića

1703pzp
N
e čudi optimizam DPS pred lokalne izbore u Crnoj Gori koji još nisu raspisani. Posebno kada je u pitanju Podgorica, jer smo odnedavno i svjedoci naprasno obnovljenih veza između gradske uprave i firmi povezanih sa čelnicima drugih institucija koji nisu bili u nekoj velikoj ljubavi.- ocjenjeno je u saopštenju Pokreta za promjene.

PZP: DPS-ov optimizam je bez pokrića
Portal AnalitikaIzvor

Prema njihovim riječima, obećanja o boljem sjutra traju već više od dvadeset godina i dodaju da DPS-u izgleda nije jasno da je građanima dosadilo da čekaju  i gledaju kako samo određeni broj privilegovanih živi više nego sjajno. “Prosto bi čovjek rekao – Holivudski.”.

Podsjećamo, portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Časlav Vešović kazao je juče u intervjuu Mini da će njegova partija partija odnijeti pobjedu u Podgoricim, ali i u ostalim opštinama u kojima će biti odrćani izbori.

- Taj optimizam bez pokrića govori o tome da su spremni svi državni i paradržavni resursi da se stave u funkciju kampanje , ali i pored toga – u Ulcinju je formirana vlast bez DPS, u Beranama su i pored svih mahinacija izgubili, te bi savjet bio ne radujte se prerano- Podgorica diše opoziciono. – zaključuje se u saopštenju PZP-a.

Portal Analitika