Politika

Danilović: Vlada vodi najgoru spoljnu politiku od uvođenja višestranačja

danilovic
P
oslanik Demokratskog fronta (DF) Goran Danilović, napisao je na svom Fejsbuk profilu da Vlada vodi najgoru spoljnu politiku Crne Gore od vremena uvođenja višeparlamentarizma.

Danilović: Vlada vodi najgoru spoljnu politiku od uvođenja višestranačja
Portal AnalitikaIzvor

"Ko nas šta pita!? Ko smo mi da osuđujemo "krimski separatizam"? Mi, odnosno, Vlada koja je podržala separatizam u Srbiji, takođe suprotan međunarodnom pravu. Vlada koja je rizikovala domaći mir zbog podrške cijepanju jedinstvene teritorije Srbije i ti u trenutku kada je Srbija imala demokratsku i nenasilnu vlast. Ja razumijem logiku: sila Boga ne moli, potrebu da se ne suprostavljamo međunarodnoj moći ali samo budale misle da i na strani Rusije ne stanuje moć. Mi ćemo da uvedemo nekome sankcije!? Pa, ludilo! Mi!? Nenormalna i anacionalna politika. Dva odsto Njemaca dolazi na naše primorje, a 10 % Rusa!?", napisao je Danilović.

Kada se sukobljavaju veliki, kako je naveo, "mali bi trebali da gledaju svoja posla, ako nećemo da presuđujemo i vojnim miješanjem".

"Je li moguće da Đukanović misli da će mu čak i NATO oprostiti domaći kriminalni milje za par izjava oko Sirije i Ukrajine!? Sve na jednu i to pogrešnu kartu.. Kako neko ko potkrada svoje građane, kupuje glasove na izborima, švercuje predsjednika države, progoni neistomišljenike, može držati nekome pridiku o poštovanju međunarodnog prava i pozivati na razgovor!? Neko ko drži monolog vlasti poziva na dijalog Moskvu i Kijev!? Kako ono reče sufi mudrosti sklon Marović: Veliki je veliki,a mali je mali. Mali hoće da bude veliki ali ne može..jer da bi neko bio veliki drugi mora biti manji...I tako manji ostaje manji ali ne zato što je mali, nego zato što je veliki veći...", zaključio je Danilović

 

Portal Analitika