Novi proizvodi

VIDEO: Skriveni bazen u dvorištu

1503bazen
A
ko ste nekada poželjeli da imate bazen u svom dvorištu, ali niste imali dovoljno mjesta, izraelska kompanija Agor će vas iznenaditi svojom inovacijom u vidu bazena koji možete bukvalno da spuštate i podižete kroz zemlju uz pomoć hidraulike.

VIDEO: Skriveni bazen u dvorištu
Portal AnalitikaIzvor

Inženjeri ove kompanije su smislili praktičan način kako da u kutku vašeg vrta instalirate bazen koji će vam u prvi mah izgledati kao pod na kome stojite. Evo o čemu je riječ: na dio dvorišta kompanija Agor može da vam postavi brodski pod, ali ne bilo kakav. Ovaj pod će moći da se spušta u zemlju, a voda će automatski da se puni u bazen.

Iz kompanije Agor kažu da mogu da naprave ovakvu inovaciju od malih bazena do dimenzija do pravog Olimpijskog bazena.

"Najčešći problem sa otvorenim bazenom je, iznad svega , bezbjednost", rekli su dizajneri iz ove kompanije. Agor je pokretni podni sistem koji se pridržavaju strogih bezbjednosnih standarda, sa jedinstvenom mogućnošću da zaključa pod i kada podestite visinu vode u skladu sa visinom djece ili vaših plivačkih sposobnosti" .

Bazen se pokreće pomoću hidrauličnog sistema na bazi vode koji omogućava da pod "spustite" kroz vodu.

„Kruta veza" je veoma sigurna, ne vidi se golim okom a garantuje maksimalnu sigurnos“t.

"Kada ga jednom instalirate, dajemo vam garanciju da će moći da izdrži vaše najrigoroznije zahtjeve. Za tili čas od dvorišta možete da napravite kupaonicu i obrnuto. Pod je dovoljno jak da možete da igrate po njemu."

Izvor: B92.net

Portal Analitika