Abiznis

M:tel: Koliko platiš telefon, toliko dobiješ prepaid kredita

mtel
S
vim novim prepaid korisnicima od sjutra je omogućena kupovina 3 modela telefona po promotivnim cijenama i, kao poseban benefit, uz telefon koji izaberu korisnici dobijaju onaj iznos kredita na prepaid računu koliko su platili telefon. Ovaj kredit mogu da koriste unutar m:tel mreže, saopšteno je iz M:tel-a.

M:tel: Koliko platiš telefon, toliko dobiješ prepaid kredita
Portal AnalitikaIzvor

U ponudi su sljedeći modeli: Alcatel OT318D po cijeni od 20 eura i korisnik dobija 20 eura kredita u mreži (po 5 eura mjesečno u naredna 4 mjeseca, Nokia 108D po cijeni od 35 eura i korisnik dobija 35 eura kredita u mreži (po 5 eura mjesečno u naredna 7 mjeseci) i pametni telefon Alcatel 4007Xpixi čija je cijena 70 eura i korisnik dobija 70 eura kredita u mreži (po 5 eura mjesečno u narednih 14 mjeseci. Prepaid kredit korisnici dobijaju u fazama i to prvi iznos prilikom aktivacije prepaid kartice, a zatim svakog prvog u mjesecu. Nepotrošeni bonus kredit se prenosi u naredni mjesec, kumulativno do posljednjeg mjeseca dobijanja bonus kredita, u zavisnosti od modela telefona, kada je korisnik u obavezi da sav sakupljeni iznos iskoristi u narednih 30 dana.

Uz telefon korisnik kupuje prepaid paket po želji. U ponudi su po cijeni od 3 eura m:go plus, m:go turist i Hello In prepaid paket, a može po cijeni od 4 eura Hello prepaid paket.

Više informacija o ovoj akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći putem jedinstvene korporativne aplikacije m:go, Facebook stranice Mtel Imate prijatelje, web site-a www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600, saopšteno je M:tel-a.

 

 

Portal Analitika