Društvo

TUPONJA: Zaštiti zdravstvene radnike

1303tuponja
G
oran Tuponja,poslanik Pozitivne Crne Gore i član skupštinskog Odbora za rad,zdravstvo i socijalnon staranje kazao je da ta partija najoštrije osuđuje učestale napade na zdravstvene radnike i poziva nadležne državne organe na odlučnu reakciju kako bi povratili ambijent u kojem će se svi građani osjećati bezbjedno.

TUPONJA: Zaštiti zdravstvene radnike
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju dostavljenom Portalu Analitika navodi se da se ne smije dozvoliti da u 21. vijeku bilo ko bude izložen “samovolji, bahatosti ili fizičkom maltretiranju od strane bilo koga”.

-Vršioci vlasti u Crnoj Gori su sve manje sposobni da drže pod kontrolom svoje saučesnike iz kriminalnog miljea koji svakodnevno pokazuju da su oni izvan zakona ili bolje rečeno iznad zakona. Moramo se kao društvo suprotstaviti osionosti i sili pojedinaca ili grupa. Niko ne može biti iznad zakona. Ukoliko ova vlast nije u stanju da vrši svoju dužnost neka ide, i to što prije, jer što prije prizna svoju nemoć manje će biti štetne posljedice po Crnu Goru, ističe se u saopštenju.

Prema njegovim riječima, Pozitivna Crna Gora će na prvoj sjednici Odbora za rad, zdravstvo i socijalno staranje inicirati raspravu o ovoj temi kako bi i Skupština odnosno predstavnici naroda dali svoj doprinos obezbjeđivanju normalnih uslova za rad onih koji nas liječe.

Portal Analitika