Abiznis

Sekulić: Vrijednost dukata mora uskoro biti vraćena

zoran
C
rnogorski Telekom još nije vratio vrijednost „dukata“, što mu je naložila Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost prije nedjelju dana, tačnije 4. marta ove godine.

Sekulić: Vrijednost dukata mora uskoro biti vraćena
Portal AnalitikaIzvor

Direktor Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost Zoran Sekulić, je Pobjedi potvrdio da Telekom nije još postupio po nalogu, ali i upozorio da će to morati da urade i obeštete korisnike Ritam kluba.

Podsjetimo, prije desetak dana mediji su objavili žalbu korisnika Telekomovih usluga da su do kraja prošle godine sa 14.000 „dukata“ mogli da plate račun od 40 eura, i da je od januara ove godine za to potrebno 37.000 „dukata“. Agencija za elektronske komunikacije je nakon toga reagovala, ispitala slučaj i naložila Crnogorskom Telekomu da vrati vrijednost „dukata“ na staro stanje.

Sekulić je rekao da će to morati da urade bez obzira na bilo koje probleme.

„U realizaciji ima problema jer se postavlja pitanje vrednovanja „dukata“ prije 31. decembra 2013. godine i vruhednost poslije tog perioda. Međutim, iz Telekoma je saopšteno da će se ovih data saopštenjem obratiti građanima, odnosno korisnicima svojih usluga gdje će objasniti sve novine koje planiraju da uvedu“, rekao je Sekulić.

On je naglasio da Telekom ne osporava njihovu odluku i da će je ispoštovati i da će korisnici biti obeštećeni. Podsjetimo, Agencija za elektronsku komunikaciju i poštansku djelatnost je donijela rješenje 4. marta kojim je obavezala Crnogorski Telekom da omogući svim korisnicima Ritam kluba iz 2013. godine da ostvarene „dukate“ do 31. decembra 2013. godine realizuju u vidu poena, nagrada, koje su važile za Ritam klub do tog datuma.

Tada iz Crnogorskog Telekoma nijesu direktno objasnili da li je i zašto skoro tri puta smanjena vrijednost „dukata“, ali su kazali da su krajem prošle godine promijenili poslovnu politiku u ovoj oblasti i uveli novine u Ritam klubu, koje su bile propraćene kampanjom za dodatni popust na kupovinu telefona. Tada su, kako su objasnili iz ove kompanije, i promijenjene neke od postojećih nagrada, a uvedene su i nove.

 

Portal Analitika