Muzika

RAMBO: Sergejeva pjesma urađena besprekorno

rambopocenta
Antonije Pušić, crnogorski muzičar poznat kao Rambo Amadeus, izjavio je za Portal Analitika da su pjesma i sport sa kojom će pjevač Sergej Ćetković predstavljati Crnu Goru na Eurosongu u Kopenhagenu urađeni besprekorni, te da je na tragu onog što se na takmičenju poput Eurosonga i traži.

RAMBO:  Sergejeva pjesma urađena besprekorno
Portal AnalitikaIzvor

- I pjesma i spot su urađeni zanatski besprekorno, stilski sasvim na tragu estetike koja se traži na Evroviziji. Želim Sergeju puno sreće i uspjeha na takmičenju, kazao je Rambo za Portal Analitika.

Spot za pjesmu “Moj svijet”, sa kojom će se crnogorski pjevač Sergej Ćetković takmičiti na Eurosongu u Kopenhagenu, do sada je na društvenoj mreži YouTube pogledalo preko 200.000 ljudi.

Autor muzike je Sergej Ćetković, aranžman su uradili Vladan PopovićMarko Milatović, dok su pored Sergeja tekst pisale Emina Jahović SandalBiljana Marković.

Sergej će Crnu Goru predstavljati prve polufinalne večeri 59. Eurosonga, 6. maja, dok će finale biti održano četiri dana kasnije.

Naš predstavnik je na promociji pjesme kazao da je reditelj i direktor fotografije Aleksandar Kerekeš, veoma vjerno i suptilno, kroz sliku pretočio još jednu ljubavnu priču i snažnu emociju koju ona nosi.

''Riječ je o visoko budžetnom video spotu, gdje je korišćena HD tehnologija, što je spotu dalo izuzetan kvalitet i kristalno jasnu sliku. Kerekeš je uspio, na šta sam mu zahvalan, da režiserski izbjegne zamku tzv "turističke razglednice", što je uobičajeno za evrovizijske spotove i da svojom estetikom spoji i umetne muzičku priču koju smo zajedno osmislili u egzotične predjele Crne Gore, kao eksterijer, koji mnogi još nijesu vidjeli i doživjeli na ovakav način. Snimali smo punih 5 dana na lokacijama Žabljaka, Ulcinja, Skadarskog jezera, Bara... Nadam se da će i gledaoci, širom Evrope, prepoznati moju iskrenu emociju i da će uživati u mojoj novoj pjesmi koja na engleskom jeziku nosi naslov "My love",  rekao je tom prilikom Sergej Ćetković.

A.S.

Portal Analitika