Politika

VIDEO: Slavlje pristalica koalicije SNP-DF u Beranama

okslavljepr
S
ocijalistička narodna partija objavila je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu, snimak slavlja pristalica koalicije ''Zdravo Berane'', nakon proglašenja pobjede na lokalnim izborima u tom gradu.

VIDEO: Slavlje pristalica koalicije SNP-DF u Beranama
Portal AnalitikaIzvor

Na videu snimku,  koji traje sedam minuta pod nazivom ''Beransko proljeće'', vide se pristalice koalicije "Zdravo Berane" kako uz pucanje i vatromet kao i povike ''Srbija, Srbija'' i ''Lopovi, lopovi'', proslavljaju povratak opozicije na vlast nakon osam godina.

- Za laku noć, nekako smo pronašli privatni video sinoćnjeg slavlja SNP-DF pristalica u Beranama. Uživajte u narednih 7 minuta, napisano je na Fejsbuk profilu SNP-a.

Video je podvučen ''Himnom za život Srbije'' inače zvaničnom himnom ultradesničarskog Pokreta Dveri.

SNP se na svom zvaničnom Fejsbuk profilu izvinila zbog emitovanja privatnog snimka proslave izborne pobjede i sporne pjesme.

-Izvinjavamo se svim članovima i korisnicima zvanične fejsbuk stranice SNP Crne Gore, a naročito Izbornom štabu koalicije Zdravo Berane (SNP-DF), zbog objavljivanja privatnog video snimka slavlja pristalica Koalicije Zdravo Berane tj. pozadine, pjesme koja je u potpunosti u suprotnosti sa programom Koalicije. Ovim putem naglašavamo da je video klip privatan, i bez prethodnog preslušavanja postavljen. Još jednom izvinjenje- stoji na Fejsbuk stranici SNP-a.

 

 

Portal Analitika