Zabava

FOTO: Tijana Perović- manekenka koja je sanjala da postane reli vozač

tijana1slajd
H
ercegnovljanka Tijana Perović (20), predstavljaće Crnu Goru na takmičenju International Miss Automoto Sporta 2014, koje se u maju održava Vodicama u Hrvatskoj.

 FOTO: Tijana Perović- manekenka koja je sanjala da postane reli vozač
Portal AnalitikaIzvor

Tijana za Portal Analitika kaže da je osim modelinga, njena velika ljubav je bila auto-moto sport.

- Kada su u pitanju moje ambicije, postavila sam sebi neke ciljeve koje ću vjerom u sebe, radom, trudom, upornosti i voljom jednog dana sigurna sam i ostvariti. Trudim se da budem pošten čovjek i ponos svojih roditelja, da ih ne razočaram i opravdam sve ove godine koje su se trudili da me izvedu na pravi put, da ne zapostavim fakultet a pored toga i da se ostvarim u svijetu modelinga što meni lično pričinjava zadovoljstvo. Što se izbora tiče ne očekujem previše i ne idem radi nagrade ali daću sve od sebe da opravdam ovaj poziv od direktora ovog izbora Aleksandra Rajkova. Jako mi se sviđa mjesto u koje se izbor održava, takođe ide i drugarica iz Podgorice Andjela Raičević što mi dodatno olakšava, istakla je Perović.

Prema njenim riječima, čovjek od koga je dobila poziv za Miss AS je vlasnik licence International Miss automoto sporta i regionalni direktor Beauty of the World.

Tijana je članica modne agencije Mneartprod sa sjedištem u Podgorici. Ona otkriva da je ljubav prema auto-motu sport naslijedila od oca.

- Otac je vozio auto- trke i time je moja ljubav prema automobilima usađena od malih nogu, Imala sam juga koji je spreman za auto-trke, ali sam odustala od toga, zaključuje Tijana. Foto: Fejsbuk

tijana4tijana3tijana2

 

Portal Analitika