TV / Film

Zašto Anđelinina ćerka igra u njenom novom filmu

1003andja
M
ožda ste pomislili da je u pitanju stari, dobri holivudski nepotizam, ali Džoli otkriva pravi razlog.

Zašto Anđelinina ćerka igra u njenom novom filmu
Portal AnalitikaIzvor

Četvorogodišnja Vivijen Maršelin Džoli-Pit dobila je ulogu u filmu "Grdana", a naslovnu rolu tumači njena majka Anđelina Džoli. Kada je objavljeno da Vivijen igra princezu Auroru kada je bila mala, mnogi su pomislili da je ulogu dobila samo zato što je dijete poznatog para, piše Mondo.

Anđelina Džoli rekla je za "Entertejnment vikli" da je Viv, kako je zove, ulogu dobila jer se jedina nije plašila glumice u kostimu.

"Imali smo dosta djece na snimanju, i djeca od tri-četiri godine nisu htjela ni da mi priđu. Bila su prestravljena", rekla je Anđelina, koja je ranije ispričala da je htjela da obraduje male statiste ili goste studija tokom snimanja, a da su djeca "vrišteći bježala" kada bi vidjela njene rogove, kandže i jeziva sočiva.

"Trebalo nam je dijete koje se neće prestraviti kada me vidi, koje izgleda kao da mu se sviđam i ne bježi od mene. Viv je bila jedino takvo dijete", nasmijala se glumica.

Ovo nije prvi put da se neko dijete para Džoli-Pit pojavi na velikom platnu. Najstarija biološka ćerka Šajlo pojavila se u tatinom filmu "Neobični slučaj Bendžamina Batona".

"Naravno da nam je zabavno da se djeca pojave na filmu na nekoliko sekundi, ali ne želimo da postanu glumci. Imaće slobodu da sami odaberu karijeru", rekla je Anđelina.

Izvor i foto: blic.rs

 

 

Portal Analitika