Košarka

Budućnost bez prava na grešku, ŠEHOVIĆ: Borbeno do pobjede

BuducnostPobjeda1
B
itka za fajnl-for se nastavlja – nakon polovičnog učinka glavnih konkurenata za posljednje dvije pozicije koje vode na završni turnir, poraza Partizana i trijumfa Cibone (nakon produžetka), košarkaši Budućnost Volija imaju priliku da se poravnaju sa rivalima po broju pobjeda. ‘’Plavi’’ u 23. kolu ABA lige dočekuju Igokeu, i jure 15. pobjedu, koliko imaju ekipe iz Beograd i Zagreba.

Budućnost bez prava na grešku, ŠEHOVIĆ: Borbeno do pobjede
Portal AnalitikaIzvor

Reprezentativni bek Suad Šehović kazao je da bi poraz u Laktašima trebao da bude dodatni motiv podgoričkom timu.

„Utakmica koju smo izgubili u prvoj četvrtini treba da probudi dodatni motiv kod mene i ostalih igrača. Ne postoji mnogo nepoznanica u našoj i njihovoj igri, a utakmicu će odlučiti veća želja i borbenost u odbrani. Nadam se da će dva boda ostati u Podgorici i da ćemo produžiti nadu za fajnl-for“, rekao je Šehović.

Igokee je prvi međusobni duel u Laktašima dobila 75:68. Prve dvije pozicije rezervisane su sa Crvenu zvezdu i Cedevitu. Što se tiče međusobnih duela, Cibona je bolja od Budućnosti ‘’+3’’, Partizan je bolji od Cibone ‘’+5’’, a Budućnost i Partizan tek treba da odigraju drugi meč, i to u Morači. Prvi u Beogradu, Partizan je dobio 72:65.Utakmica u dvorani Morača počeće u 20 sati i 45 minuta.

TabelaABBA09.03
RasporedABBBA09.03
Portal Analitika