Svijet

Slabi na žene: Najveće seksualne afere predsjednika

0903monro1Rijetko šta uzdrma javnost kao seksualne afere svjetskih predsednika. Taj zemljotres je toliko jak da je iz tih afera proizašla najpoznatija rođendanska čestitka, najpoznatiji kabinet na svijetu. Ovo su žene zbog kojih su svjetski moćnici izgubili glavu i srce.

Slabi na žene: Najveće seksualne afere predsjednika
Portal AnalitikaIzvor

MERILIN MORNO I DŽON KENEDI - SREĆAN ROĐENDAN, PREDSJEDNIČE



0903monro

Iako i dalje bez dokaza i u sferi nagađanja,  afera holivudske zvijezde Merilin Monro i američkog predsjednika Džona Fidžeralda Kenedija (JFK), kojeg su mnogi zvali Džek,  svakako je najpoznatija  i to ne samno na ovoj listi.



Proslava predsjednikovog rođendana i čuvena rođendanska čestitka Merilin Monro spadaju u najpoznatiju rođendansku zabavu u istoriji. Bez obzira što se navodna veza odvijala šezdesetih godina prošlog vijeka o njoj se i dalje govori.



Novinar Kristofer Anderson u knjizi “Tih nekoliko dragocjenih dana: Posljednja godina Džeka i Džeki“ navodi da je Merilin željela da postane prva dama Amerike, čak i to da je Džeki Kenedi odlučno saopštila da ona "slobodno može da umjesto nje obavlja dužnosti prve dame i da preuzme na sebe sve probleme”.



Najšokantnija je svakako vijest o tome da postoji snimak porno filma u kojem su učestvovali Merilin Monro, Džon Kenedi i njegov brat Robert Kenedi.



MONIKA LEVINSKI I BIL KLINTON - OVALNI KABINET



0903monika

Prije 15 godina afera između Monike Levinski i Bila Klintona,  koja se dogodila u Ovalnom kabinetu Bijele kuće, uzdrmala je Ameriku.



Monika Levinski je javnost šokirala izjavom da je sa tadašnjim predsjednikom Klintonom imala oralni seks u njegovom kabinetu. Uslijedilo je lažno svjedočenje Klintona na sudu, njegovo poricanje da nije imao seksualne odnose sa Monikom i čuvena plava haljina gospođice Levinski koja je sadržala DNK dokaz o ovom događaju.



Bil Klinton je na kraju priznao i izvinio se javnosti. Mnogi su, navodeći detalje iz njegove biografije i služeći se teorijama ličnosti, objašnjavali da je do ovakve afere moralo doći.



KARLA BRUNI I NIKOLA SARKOZI - OD AFERE DO BRAKA



0903sarkozi

Karla Bruni i Nikola Sarkozi vezu su započeli dok je bivši predsjednik Francuske, samo zvanično, bio u braku sa drugom suprugom Sesilijom. Vjenčali su se samo mjesec dana nakon što je drugi predsjednikov brak okončan, a uskoro su dobili ćerku Đuliju.



- Bila je to ljubav na prvi pogled. Moram da kažem da smo zajedno otišli sa večere. Ostali gosti su  bili iznenađeni, a mi smo se vjenčali posle tri mjeseca - rekla je Karla.



Ljubav i dalje traje.



ŽILI GAJE I FRANSOA OLAND - ODALA GA VESPA



0903oland

Prije dva mjeseca dana časopis "Kloze" je na sedam strana objavio priču o vezi Fransoa Olanda i Žili Gaje, i fotografije koje su potkrijepile glasine da su  predsjednik i glumica u vezi. Prizor  Olanda kako vespom odlazi u glumičin stan bio je tako jak dokaz da nisu uspjeli da ga obore ni povlačenje fotografija sa sajta časopisa i tužbe u najavi.



Žili Gaje ima dvoje djece, zvanično predsjednik Francuske je u nevjenčanoj zajednici sa Valeri Trijerveler. Zbog Valeri je prekinuo, takođe, nevjenčanu vezu sa Segolen Roajal sa kojom ima četvoro djece.



BIJONSE I BARAK OBAMA - DA LI AMERIČKI PREDSJEDNICI ZAISTA NAJVIŠE VOLE PJEVAČICE?



0903barak

Francuski mediji su početkom prošlog mjeseca lansirali vijest o tome da su poznata pjevačica Bijonse i američki predsjednik Barak Obama u vezi. Lavinu glasina pokrenuo je francuski radio "Evropa 1", a  "Vašington post" je prije toga pomepzno najavio da će objaviti priču o ljubavnoj vezi pjevačice i američkog predsjednika.



Portparol pjevačice je ovakve navode demantovao i naveo da su Bijonse i njen muž, reper Džej Zi, prijatelji sa Obamom nekoliko godina.



Bijonse  je nastupila na proslavi 50. rođendana prve dame SAD-a Mišel Obame, a 2009. je nastupila na inauguraciji predsjednika Obame.



VLADIMIR PUTIN I ALINA KABAJEVA - ČARI 30 GODINA MLAĐE GIMNASTIČARKE



0903putin

Vladimir Putin je godinama morao da demantuje glasine da je u vezi sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Prošle godine mediji su objaili vijest da se ruski predsjednik razveo od supruge Ljudmile.



Kabajeva je prošlog mjeseca na Sportskom događaju za djecu u Nižnjekamsku kamermanu pokazala burmu. Bilo je to dovoljno da Alina od žene koja je rasturila  predsjednikov brak postane nova gospođa Putin. Takve tvrdnje dodatno je podgrijala fotografija na kojoj je Putin nosio prsten.



tekst i foto: blic.rs

Portal Analitika