Fudbal

T1.CFL: Pobjeda Budućnosti, remi u Petrovcu i Radanovićima

T1CFL
F
udbalski šampionat Crne Gore nastavljen je danas duelima 20. kola - tri pobjede domaćina i dva remija, u neđelju derbi Sutjeska - Čelik.

T1.CFL: Pobjeda Budućnosti, remi u Petrovcu i Radanovićima
Portal AnalitikaIzvor

Budućnost je golovima Orahovca i Raičevića savladala Zetu 2:0 i preuzela treću poziciju od Lovćena koji je u lošoj fudbalskoj predstavi igrao bez golova u Radanovićima sa Grbljem. Pobjednika nije bilo ni pod Malim brdom. Mladost je preko Mugoše povela u 71. minutu, ali je sedam minuta kasnije Muhović postavio konačnih 1:1. Dečić je uzeo tri velika boda u borbi za opstanak jer je golom Zlatičanina savladao Rudar, dok je Mornar ubjedljivo pobijedio Mogren 3:0.

Na listi strijelaca čelnu poziciju i dalje zauzima Petar Orlandić sa 11 golova. Drugo mjesto zauzima Luka Rotković sa osam golova, po su po gol manje postigli Ivan Delić, Darko Zorić, Ivan Knežević i Nikola Vujović. U listu strijelaca šest puta upisao se Andrija Kaluđerović, a po jednom manje Darko Isidorović, Srđan Radonjić, Darko Karadžić, Marko Đurović, Vule Vujačić, Stefan Mugoša i Aleksandar Vujačić.

Podgorica:

Budućnost - Zeta 2:0 (1:0)

Orahovac 12', Raičević 90'

Petrovac:

Petrovac - Mladost 1:1 (0:0)

Muhović 78' - Mugoša 71'

Radanovići:

Grbalj - Lovćen 0:0

Tuzi:

Dečić - Rudar 1:0 (0:0)

Zlatičanin 63'

Bar:

Mornar - Mogren 3:0 (1:0)

Memedović 33', Vujačić 58', 59'

NEĐELJA:

13:00h Sutjeska - Čelik

TabelaT1CFL08.03

Portal Analitika