Društvo

Montenegro Airlines: Uspješan početak poslovne godine

0703montenegroairlines
S
udeći po ostvarenim rezultatima poslovanja za januar i februar, 2014. godina je počela uspješno za Montenegro Airlines. Naime, za prva dva mjeseca, ova kompanija je ostvarila bolji rezultat poslovanja za oko 500.000  eura u odnosu na isti period prošle godine, čime je uspješno otpočet i završen zimski period letenja.

Montenegro Airlines: Uspješan početak poslovne godine
Portal AnalitikaIzvor

Iz Montenegro Airlines-a kažu da će s obzirom na već sklopljene ugovore i najave, sledeći mjeseci će biti još uspješniji. Takođe, oni dodaju da je u ovom periodu popunjenost putničke kabine za 3 odsto veća u redovnom saobraćaju u odnosu na isti period prethodne godine.

- Navedeni podaci rezultat su povećanja standarda i kvaliteta usluge, dobro isplaniranog reda letenja, tačnosti i urednosti obavljanja saobraćaja i permanentnog smanjenja nepotrebnih troškova. Za 8. mart kompanija je pripremila iznenađenje za sve naše putnice kojim će  promovisati još jedan crnogorski brend - Sergeja Ćetkovića. Naime, Montenegro Airlines će povodom 8. marta, a u susret najvećem evropskom muzičkom događaju, obradovati sve pripadnice ljepšeg pola na svojim letovima i podijeliti njegove CD-ove.- navodi se u saopštenju Montenegro Airlines-a.

Portal Analitika