Zabava

Ova Brazilka održava Lebrona u kondiciji (FOTO, VIDEO)

laisdeleon1
A
traktivna fitnes instruktorka Lais de Leon glavni je razlog odličnih igara koje pruža Lebron Džejms s obzirom na to da se brine o njegovoj izdržljivosti.

Ova Brazilka održava Lebrona u kondiciji (FOTO, VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Svi znaju ko je Lebron Džejms i nema sumnje da je velika većina upoznata sa njegovim košarkaškim sposobnostima, ali malo ko je upoznat ko stoji iza njegove fizičke kondicije. U pitanju je Brazilka Lais de Leon čiji je glavni zadatak da brine o izdržljivosti jednog od najboljih košarkaša na svijetu.

laisdeleon2

Prije nego što je stigla u SAD živjela je u Panami, Engleskoj i Italiji, a i sama ističe da joj je saradnja sa Džejmsom donijela nevjerovatnu popularnost.

laisdeleon3

Upravo ta popularnost ”sredila” joj je slikanje za poznate američke magazine koji akcenat bacaju na zdravo tijelo, ali i one koji u prvi plan ističu njenu ženstvenost.

laisdeleon4

Lais dosta vremena provodi u teretani vježbajući. Da nije uzaludno govore i rezultati, što njeni što Džejmsovi koji je prije neko veče ubacio 61 poen. Mada je ”Kralj” u noći između utorka i srijede zakazao, jer je promašio šut za produžetak.

telegraf.rslaisdeleon5
Portal Analitika