Zabava

Seks na javnom mjestu... A da vas ne uhvate!

0403seksok
S
igurno ste probali ili bar zamišljali kako je to voditi ljubav na javnom mjestu? Evo nekoliko riskantnih mjesta gdje možete da podijelite strast sa partnerom.

Seks na javnom mjestu... A da vas ne uhvate!
Portal AnalitikaIzvor

Seks na haubi - Odvezite se na neko udaljeno mjesto, parkirajte se i iznenadite ga ili nju sa jednim seksom na haubi. Čak i ako ne odete na put, garaža je sasvim dovoljna.

Uz prozor: Iznajmite hotelsku sobu na posljednjem spratu, što bi trebalo da vam osigura prelijep pogled. Seks uz prozor itekako podiže strast.

WC u baru: Hotelski bar je pravo mjesto za vas. Kako bi ste zagrijali vašeg momka ili djevojku, šapućite mu ili joj na uvo prljave riječi, a onda ga odvedite do wc-a i učinite to na brzaka.

Spavaća soba: Pretvorite vašu spavaću sobu u nestašnu igraonicu, tako što ćete postaviti jedan ili dva ogledala pored kreveta. Dobićete osjećaj da radite nešto grešno, ali bez šanse da budete uhvaćeni. Muškarce veoma stimuliše ono što vide, tako da će ih mogućnost da "prate akciju" dodatno uzbuditi.

Teretana: Ukoliko vaš dečko ili djevojka imaju sprave za vježbanje kod kuće, benč klupa ima odgovarajuću podlogu i kao stvorena je za seks. On ili ona nikada više neće moći da treniraju, a da ne razmišljaju o stvarima koje su rađene na klupi.

Izvor: b92.net; foto: mobile.wikilove.com

Portal Analitika