Fudbal

Bild otkriva Junajtedove tri želje

Kavvani
N
jemački Bild u današnjem izdanju obrađuje tematiku Mančester Junajteda, koji je za naredni prijelazni rok najavio rekonstrukciju igračkog kadra i dovođenje fudbalera svjetskog kalibra.

Bild otkriva Junajtedove tri želje
Portal AnalitikaIzvor

Dok se u javnosti uveliko spekuliše sa imenima, jedno je izašlo u prvi plan. U pitanju je Toni Kros, fudbaler Bajerna koji je stopirao svoje pregovore sa njemačkim klubom i navodno je spreman da sasluša Junajted koji je spremio bogatu ponudu.

U isto vrijeme, pomenuti Bild navodi još dva imena kao najveće ljetnje mete engleskog kluba. Jedna od njih Matijas Ginter, fudbaler Frajburga, koga je Mojes lično gledao protiv Herte iz Berlina. Posjetu Njemačkoj iskoristio je da još jednom pogleda i samog Krosa. Na kraju, kao treću metu Bild izdvaja Edisona Kavanija.

Sjajni Urugvajac bi trebalo da bude zamjena za Robina Van Persija, koji će po svemu sudeći napuštiti klub na kraju sezone. Kavani je, ističe Bild, možda i najnedostižnija želja, obzirom da je nedavno stigao u Francusku, te da bogati vlasnici Pari Sen Žermena imaju jasan i nepokolebiv stav kada su u pitanju njihovi fudbaleri, nosioci igre.

Portal Analitika