Fudbal

Ramos: Nema problema sa Kostom

RamosKosta
Š
panski reprezentacivac i član Reala iz Madrida Serhio Ramos demantovao je spekulacije o netrpeljivosti s napadačem Atletika Dijegom Kostom.

Ramos: Nema problema sa Kostom
Portal AnalitikaIzvor

"Nema problema između mene i Koste, to je samo dio našeg sporta. Fudbal je za pametne ljude, mi smo saigrači u nacionalnom timu i sada je potreban drugačiji način ponašanja. Mislim da je on odličan izbor i može da donese dosta toga ekipi", rekao je Ramos u trening kampu španske reprezentacije Las Rozas, u blizini Madrida.

Posvećenost Dijega Koste Španiji razljutila je brazilskog selektora Luisa Felipea Skolarija, koji ga nije pozvao za prijateljske utakmice protiv Hondurasa i Čilea i optužio za "okretanje leđa snu miliona".

Fudbaler Atletika bio je u sastavu Brazila za prijateljske utakmice protiv Rusije i Italije u martu prošle godine, ali je izostavljen iz tima za Kup Konfederacija u junu i nije odigrao nijedan zvaničan meč u dresu petostrukih prvaka svijeta. Dijego Kosta je kasnije odlučio da zahvali na pozivu iz rodne zemlje i odabrao da brani boje Španije, pošto ima i španski pasoš.

Portal Analitika