Politika

Dveri podržale Srpsku listu u Beranama

0303dveri
S
rpska lista dobila je podršku Pokreta Dveri povodom predstojećih lokalnih izbora u Beranama, saopšteno je na tribini te stranke u beranskoj mjesnoj zajednici Pešca.

Dveri podržale Srpsku listu u Beranama
Portal AnalitikaIzvor

,,Ponedjeljak, 3. mart, značajan je dan za jedinstveno djelovanje srpskog integralističkog pokreta u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Pokret Dveri u Beogradu, Srpska lista u Beranama i Srpski narodni pokret ,Izbor je naš' u Banjaluci, svi zajedno u 17 časova, pružićemo podršku Vladimiru Vladimiroviču Putinu i Rusiji'', rekao je predsjednik Srpske liste Dobrilo Dedeić.

Potpredsjednik SL i nosilac odborničke Srpske liste u Beranama Anđelko Bubanja najavio je dolazak čelnika Pokreta Dveri na završni promotivni skup Srpske liste u Beranama, u četvrtak.

,,Dobrodošla su braća iz Beograda u srpsko Berane. Mi smo garant da će se naši sunarodnici iz Srbije u Beranama osjećati kao u svojoj kući. Ovi krajevi jesu bili Stara Srbija. Samo smo mi garant da će naša matica investirati u kapitalne ekonomske i kulturne projekte koje Srpska lista nudi biračima u Beranama'', kazao je Bubanja.

Odbornički kandidat SL Jelena Drobnjak istakla je da Srpska lista opušteno ulazi u finiš kampanje.

,,Srbi će 9. marta odgovoriti promoterima prljave kampanje i onima koji su grad doveli do bankrota. Potrebne su promjene u gradu koji mora dokazati da je srpski'', zaključila je Drobnjak.

Portal Analitika