Rukomet

LŠ: Klari ispunjena želja, Budućnost srušila Larvik!

BuducnostRazbija
Č
udesna Klara Voltering imala je samo jednu želju za rođendan, i to rođendan na dan, jako bitnog duela sa Larvikom - u intervjuu za Portal Analitika, Njemica je samo željela pobjedu protiv Norvežanki u gostima... I ta joj se želja ispunila!! Budućnost je u gostima u 4. kolu Glavne runde Lige šampiona srušila Larvik 22:17, revanširala im se za remi u ''Morači'', pa sada samo čudo može spriječiti izabranice Dragana Adžića da se ne nađu na fajnl-foru najjačeg takmičenja!

LŠ: Klari ispunjena želja, Budućnost srušila Larvik!
Portal AnalitikaIzvor

Nakon početnog odmjeravanja snaga, nakon igre gol za gol, Budućnost je počela polako da se odvaja, pa je u 22. minutu vodila 8:5. Međutim, nakon tajm-auta Gjekstada domaćin je prišao na 8:7, Petrović je vratila dva gola viška, a Hamerseng je postavila konačan rezultat prvog poluvremena 9:8 za ''plave''.

sofro1
U nastavku, ponovo se igrao gol za gol, Budućnost je održavala +1, a sredinom drugog poluvremena dolazi do 14:16, a onda i 15:17. U 50. minutu Cvijić je pogodila za 16:18, nakon sjajne asistencije Dalbi. Nakon nevjerovatne odbrane fenomenalne Klare Voltering, Cvijić je povećala na 16:19, a zatim i Dalbi na 16:20. Kada je Knežević sa sedmerca pogodila za +5, slavlje je moglo da počne. Velika pobjeda Budućnosti, druga u grupi, uz dva remija. U narednom kolu 9. marta ''plave'' će dočekati Đer, prilika da se uz navijače proslavi plasman među četiri najbolje ekipe Evrope!

Larvik - Budućnost 17:22 (8:9)

Larvik: Merk 7, Ž. Kristijansen 3, Rigelhut Koren 1, Brejvang 1, Hamerseng 3, Stange 2,

Budućnost: Neagu 3, Knežević 3, Dalbi 4, Petrović 3, Cvijić 6, Bozdra 1, Mehmedović 2,

Portal Analitika