Politika

JASAVIĆ: DPS u paničnom strahu od fer izbora

2802azrajasavicok
P
odnošenje inicijative za ocjenu ustavnosti Zakona o finansiranju političkih partija  govori o paničnom strahu DPS-a da na izbore izađe bez svog glavnog oružja – ucjenjivanja građana, ocijenila je poslanica Pozitivne Crne Gore Azra Jasavić.

JASAVIĆ: DPS u paničnom strahu od fer izbora
Portal AnalitikaIzvor

-Javnosti radi, građani će moći dobijati socijalnu pomoć, ali ih DPS neće moći uslovljavati da im daju glas da bi dobili pomoć. Oni će pomoć dobijati nezavisno od stranačkih potreba DPS-a. Zakon koji DPS želi da sruši van parlamenta omogućava građanima da dobiju ono što im pripada i pstranka vlasti neće moći u tome da ih spriječi. Nema više “naših” i “vaših” građana, nema više poštologa, nema više davanje lažnih nada za kredite, selektivnih dodjela pomoći. Vladajuća klasa je prvo osiromašila Crnu Goru do kosti i sada se kao brine da svi mogu dobiti socijalnu pomoć. Ni pomena od 40.000 novih radnih mjesta koja je obećao premijer- izjavila je Jasavić.

Kako je naglasila, izjašnjavanje Ustavnog suda na ovu temu će biti prvi test za njegov novi sastav da pokaže svoju objektivnost i nepristrasnost.

Portal Analitika