Rukomet

''Plave'' otputovale za Norvešku, ADŽIĆ: Očekujem dobar rezultat

AdzicDragan11
N
akon dvije neđelje pauze nastavlja se Liga šampiona, a rukometašice Budućnosti poslije remija sa Larvikom u Podgorici, istom rivalu gostovaće u četvrtom kolu Glavne runde. ‘’Plave’’ su jutros otputovale za Norvešku, a pred put, trener Dragan Adžić je kazao za Portal Analitika, da u subotu očekuje bolju partiju njegovih izabranica.

''Plave'' otputovale za Norvešku, ADŽIĆ: Očekujem dobar rezultat
Portal AnalitikaIzvor

‘’Pa neko pravilo kod nas, nakon prvog meča sa protivnikom, je da ga za drugi duel još bolje pripremimo, da igračice bolje osjete protivnice, i da ga odigramo bolje. Nadam se da će tako biti i protiv Larvika. Određeni broj naših bitnih igračica nije imao iskustva igranja protiv Larvika, na način kako mi to zahtijevamo, i to se odrazilo, u jednom segmentu naše igre, na naš učinak. Imali smo vremena, prije svega, za rehabilitaciju povrijeđenih igračica, njihov oporavak, i za kvalitetnu analizu prethodnog meča. Vjerujem da će se to pokazati sjutra veče, i da će đevojke biti spremne za kvalitetnu utakmicu’’, poručio je Adžić.

Prvi međusobni duel, igran 16. februara u Podgorici, završen je neriješeno 19:19. Podsjećamo, Larvik je prošle sezone dobio oba međusobna duela, pred svojim navijačima 28:15, a u Podgorici 20:18. U devet međusobnih duela slavio je šest puta, podgoričkom timu pripala su dva meča, dok je jedan završen bez pobjednika.

‘’Trudimo se da pritisak bude još manji nego pred prvi meč. larvik je ekipa koja najbolje igra kad je protivnik pod pritiskom. Trudićemo se da taj pritisak, nakon spoznaje kako oni igraju, bude još manji. Nadam se da će đevojke biti na nivou kojem su bile na startu nastavka Lige šampiona protiv Đera.’’

Duel u Larviku počeće u 18 sati i 15 minuta. U drugom meču te grupe, dva sata i 15 minuta kasnije u Ljubljani, sastaće se Krim i Đer.

TabelaLS28.01
Portal Analitika