Svijet

Golišava nastavnica spopadala dječaka, njegova baba je raskrinkala

nastavnica
N
astavnica Bernardet Smit (35) iz srednje škole “Benokbirn“ u škotskom gradu Sterlingu skupo je platila noć koju je u farmericama i brushalteru provela u krevetu svog učenika Gerija Ralstona (16).

Golišava nastavnica spopadala dječaka, njegova baba je raskrinkala
Portal AnalitikaIzvor

Pošto su “samo pričali i mazili se”, izbjegla je zatvor, ali izgubila je posao, reputaciju i muža sa kojim ima troje djece. Naredne dvije godine biće pod pojačanim policijskim nadzorom, a ime će joj određeno vrijeme biti u registru seksualnih prestupnika.

Za razliku od nje, dječak nije pretrpeo nikavu štetu, i kaže da je “imao prilično sreće” što je zgodna nastavnica, koja se dopadala i mnogim njegovim drugovima, upravo njega odabrala za predmet svoje naklonosti. Kada mu je Smit, koja mu je predavala engleski jezik i istoriju, priznala da prema njemu gaji posebna osjećanja dječak je, prema sopstvenim riječima, bio “radoznao i uzbuđen”, prenosi Blic.

Nakon kratkih susreta u školi, par je počeo i da izlazi. Geri se povjerio ocu, koji ga je samo “posavjetovao da bude oprezan”, ali za vezu je doznala i njegova baba, koja je obavijestila školu. Mada je stvar objelodanjena, Smit i dječak su narednu noć proveli u njegovoj sobi.

- Spremili smo se za krevet, i bio sam nervozan. Ja sam legao u boksericama. Ona je skinula majicu, ali je ostala u farmerkama i brushalteru, i uvukla se pored mene u krevet. Mazili smo se i pričali- ništa drugo se nije desilo - ispričao je Ralston.

Sudija, međutim, smatra da se “od nastavnika očekuje da obezbijede da djeca koja su im povjerena na brigu budu bezbjedna od zloupotreba, a ne da se dešavaju ovakve stvari”, te je Smitovoj ipak izrekao mjeru pojačanog nadzora.

Kao olakšavajuće okolnosti priznao joj je to što nije bilo pravog seksualnog odnosa, kao i to što ni u jednom trentuku nije pokušala da krivicu svali na maloljetnika, što njene kolege u sličnoj situaciji često rade.

 

Portal Analitika