Novi proizvodi

Samsung Galaxy S5 stize u Telenor

2702telenor
K
ompanija Telenor prva će u Crnoj Gori ponuditi korisnicima mogućnost kupovine jednog od najviše očekivanih telefona današnjice – Samsung Galaxy S5, koji je javnosti predstavljen prije nekoliko dana na Sajmu u Barseloni.

Samsung Galaxy S5 stize u Telenor
Portal AnalitikaIzvor

Kompanija Telenor prvi je crnogorski operator koji će svojim korisnicima od 17. marta ponuditi mogućnost rezevacije Samsung Galaxy S5 telefona, nedavno predstavljenog na Sajmu tehnologije u Barseloni. Po mnogima jedan od najboljih telefona današnjice, u prodaji će se naći od 11. aprila i biće dio široke ponudepametnih telefona Telenora.Korisnici iz Crne Gore koji rezervišu telefon već od 17. marta imaće priliku da najnoviji model iz prestižne Galaxy S serije južnokorejskog proizvođača kupe među prvima na svijetu.

“Ponosni smo što ćemo prvi u Crnoj Gori korisnicima ponuditi ovaj telefon, koji je bio jedan od najviše očekivanih mobilnih uređaja u ovoj godini i zadobio veliku pažnju na predstavljanju na Sajmu u Barseloni. Dodatno, najbrže kupce očekuje i vrijedan poklon - zvučnici vrhunskog kvaliteta”, saopštila je Adrijana Husić, PR Telenora.

“Kad je ovaj uređaj u pitanju, kompanija Samsung podigla je nivo bezbjednosti telefona i korisnika na viši nivo. Glamuroznog izgleda, modernog dizajna i besprekornih performansi, ovaj uređaj će postati nezamjenjiv dio života svojih vlasnika. Galaxy S5 je otporan na vodu i prašinu, a sa skenerom prsta je u potpunosti zaštićen sav sadržaj koji se nalazi na telefonu”, navela je Husić.

Samsung Galaxy S5, sa ekranom od 5,1 inča, napravljen je prema željama korisnika i donosi  jednostavne, ali moćne i primijetne promjene. Kamera od 16 megapiksela, sa naprednom HDR tehnologijom i u potpunosti sklopljena od komponentni profesionalnih fotoaparata učiniće da nezaboravni trenuci koje korisnici žele da zabilježe budu sačuvani u vidu oštrijih, jasnijih i življih fotografija.

Ultra power saving mode opcija omogućava produženje trajanja baterije, kroz automatsko isključivanje svih naprednih funkcija i pretvaranje ekrana u crno-bijeli kada ne koristite telefon.

Portal Analitika