Politika

Drecun se vraća u Narodnu stranku?

2702drecun
N
ekadašnji član najužeg rukovodstva, bivši poslanik i predsjednik Izvršnog odbora Narodne stranke (NS) Predrag Drecun ponovo se vraća u ovu partiju, potvrđeno je Dnevnim novinama iz više izvora.

Drecun se vraća u Narodnu stranku?
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima DN Drecun se sreo, nakon 12 godina, sa liderom narodnjaka Predragom Popovićem. Na pitanje da li je razgovarao sa Popovićem i da li se vraća u Narodnu stranku, Drecun je rekao da očekuje oporavak NS.

„Tačno je da sam razgovarao sa Popovićem i da smo se sreli poslije punih 12 godina, ali to je sve što u ovom trenutku želim da kažem. Nije vrijeme za dalje komentare“, kazao je Drecun.

On je posljednju aktivnost u NS imao 30. oktobra 2002. godine, kada je predsjedavao sjednicom Opštinskog odbora Podgorica, nakon čega je podnio ostavku na sve funkcije i članstvo zbog različitog gledanja na političku scenu Crne Gore u odnosu na partijski vrh.

Drecunov stav da Narodna stranka poslije izbornog neuspjeha napusti tadašnju koaliciju „Za promjene“ bio je inicijalna kapisla za sukob u vrhu te partije.

Prema saznanjima DN Predrag Drecun će se uključiti i u kampanju za lokalne izbore u Beranama i očekuje se da ovih dana sa vrhom NS prisustvuje nekim skupovima ove stranke.

Izvor: Dnevne novine; foto: rs.seebiz.eu

Portal Analitika