Fudbal

Tores se vraća u Atletiko Madrid!?

Torres
E
ngleski mediji javljaju da je Atletiko Madrid zainteresovan da vrati Fernanda Toresa na Visente Kalderon.

Tores se vraća u Atletiko Madrid!?
Portal AnalitikaIzvor

Španski napadač je i dalje cijenjena i voljena figura u Madridu, u svom gradu i u svom klubu, navijači bi svakako sa radošću prihvatili vijest o njegovom povratku. El Ninjo je proveo sedam godina u prvom timu kluba za koji je ponikao i u koji je stigao kao 11-godišnjak. Sad kao 29-godišnjak, Tores bi prije svega bio veliki marketinški potez za Jorgandžije. Takođe, povratak u domovinu bi mogao da ima i pozitivan uticaj na Toresovu karijeru, koja u ovom trenutku nije na željenom nivou.

Za razliku od Liverpula, u kome je blistao, napadač koji je u Čelsi doveden za 50 miliona, ne igra ni blizu nivoa koji se od njega očekuje. Iako je znatno popravio svoju kretnju, snagu i brzinu u posljednjih šest mjeseci, činjenica da je postigao tek 19 golova na 101 utakmici u Premijer Ligi je poražavajuća.

O eventualnom povratku kući se govori i kroz aspekt Dijega Košte, sadašnjeg napadača Atletika koji se nalazi u sjajnoj formi i koji je zapao za oko Murinju. Portugalac bi mogao da pristane da Toresa uključi u svojevrsnu razmjenu za brazilskog Španca.

Povratak u Madrid bi Toresu donio priliku da zaigra sa Davidom Viljom sa kojim je sa uspjehom sarađivao posljednjih godina u reprezentaciji Španije.

Portal Analitika