Politika

NS: Zašto se koalicija SNP-DF protivi zatvaranju deponije

Narodna-stranka
K
oalicija koja se slaže kao rogovi u vreći, pod nazivom DF-SNP, u Beranama je dobila odgovarajuće ime ''Složna braća''. Tv gledaoci će se sjetiti čuvene istoimene serije, čija osnovna tema je ''bratska sloga''. Međutim ovo bratstvo i jedinstvo, koje demonstriraju u parlamentu, besomučno se vrijeđajući i napuštajući skupštinsku salu kad govore njihovi koalicioni partneri, prevazilazi sva minska polja u dvorištu kafane kod Fika, iz Složne braće, navedeno je u saopštenju Narodne stranke dostavljenom Portalu Analitika.

NS: Zašto se koalicija SNP-DF protivi zatvaranju deponije
Portal AnalitikaIzvor

 

- Šalu na stranu, umjesto da odgovore građanima Berana zašto se protive odluci o zatvaranju deponije na Vasovim vodama, oni se bave Narodnom strankom na čiju inicijativu je izdejstvovana ova odluka.

Narodna stranka je u dogovoru sa DPS-om, lokalnom samoupravom i resornim ministarstvima, stavila tačku na ovaj kapitalni ekološki problem, koji je imao reperkusije na zdravlje mještana Beran sela, ali ništa manje i na njihov građanski mir, navodi NS.

Oni, čiji su čelni ljudi i donijeli odluku o odlaganju komunalnog otpada na Vasovim vodama, sada negoduju, što nas navodi na zaključak da bi najsrećniji bili da odluka o zatvaranju deponije na Vasovim vodama nije ni donosena, jer bi tako sačuvali glavni adut za ove lokalne izbore 9.marta u Beranama.

Po ovome što rade i kako se ponašaju, najbolje bi im odgovarao slogan ''Ćao Berane'' umjesto ''Zdravo Berane'', zaključeno je u saopštenju.

 

 

Portal Analitika