TV / Film

Svi ga zezaju: Voditelj “Top gira” kupio poršea koji se samozapaljuje

top
R
ičard Hamond
, jedan od voditelja popularne automobilske emisije "Top gir", našao se u problemu nakon što je kupio automobil marke "Porše", koji ima problem sa samozapaljivanjem.

Svi ga zezaju: Voditelj “Top gira” kupio poršea koji se samozapaljuje
Portal AnalitikaIzvor

U jednoj od novijih epizoda eve emisije, pričalo se o incidentima na putevima, koji se dešavaju onima koji su kupili ovaj automobile, piše Mondo.

Nakon što je Hamondov kolega, Džejms Mej komentarisao ove incidente riječima "To su loše vijesti za nekoga ko je upravo kupio taj Porše", voditelj se uhvatio za glavu.

"Da, ja sam ga kupio", što je izazvalo lavinu smijeha u studiju.

Voditelj Top Gear je nedavno govorio o tome koliko je zaljubljen u taj automobil.

"Tako je dobar da sam morao sebi da kupim jedan", rekao je 44-godišnji voditelj emicije BBC-a, koji je automobil platio 100.000 funti.

Ali, poslije samo nekoliko nedjelja, on i ostali vlasnici ovog "brzanjca" sa dva sjedišta, dobili su preporuku iz kompanije "Porše" da ih ostave u garažama.

"Kompanija je kontaktirala i informisala vlasnike da prestanu da voze automobile. Nudimo ih da svaki automobil pokupimo i odnesemo ih fabriku. Bezbjednost je na prvom mestu politike naše kompanije, koja preuzima svu odgovornost", piše u saopštenju njemačkog proizvođača automobila nakon dva registrovana samozapaljivanja poršea u Evropi.

GT3 je sportski automobil, koji može da razvije brzinu od čak 310 kilometara na čas!

(blic.rs)

Portal Analitika