Fudbal

Novinar uspio da naljuti Murinja

Murinjook
M
enadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da bi novinare trebalo da bude sramota zbog kolege iz francuskog Kanala plus, koji je prenio njegovu izjavu "iz ofa".

Novinar uspio da naljuti Murinja
Portal AnalitikaIzvor

Murinjo je u toj nezvaničnoj izjavi naveo da Demba Ba i Fernando Tores nijesu u formi, dok Samjuel Eto ima problem sa godinama.

"Mislim da bi vas novinare trebalo da bude sramota u ime kolege koji je to uradio. U pitanju je profesionalna etika, kako možete da snimate privatni razgovor i onda da ga objavite. Ne pravdam se zbog onoga što sam rekao, već pričam o nečemu što bi trebalo da bude osnova u vašoj profesiji. Taj vaš kolega je pokazao da ne zna svoj posao. Sramota", rekao je Murinjo na konferenciji za novinare u Istanbulu.

Njegova ekipa u Turskoj u srijedu igra protiv Galatasaraja prvi meč osmine finala Lige šampiona.

"Moja izjava bila je dijelom i šaljive prirode, nikada ne bih uradio tako nešto u ozbiljnom intervjuu. Ja sam menadžer koji voli i poštuje svoje igrače", dodao je Murinjo.

On je podsjetio da je Eto sjajan igrač, koji je osvojio tri Lige šampiona.

"Zajedno smo bili u Interu u sezoni 2009/2010, koja je bila najbolja u mojoj karijeri. Eto nema razloga da se ljuti", zaključio je Murinjo. (Blicsport)

Portal Analitika