Politika

PINJATIĆ: Napuštam DPS i Crnu Goru

2602pinjatic-djordjije
B
ivši poslanik Demokratske partije socijalista Đorđije Pinjatić izjavio je da se distancira od DPS-a, kao i od svake javne funkcije, najavljujući da će nakon epiloga slučaja Zavala najvjerovatnije napustiti Crnu Goru. Pinjatić je u razgovoru za "Dan" kazao da je razočaran u DPS, čiji je poslanik bio u prethodnom sazivu, ali je kazao da ne želi da se politički angažuje ni u jednoj drugoj partiji.

PINJATIĆ: Napuštam DPS i Crnu Goru
Portal AnalitikaIzvor


Nekadašnji čelnik budvanskog Vodovoda, optužen u slučaju „Zavala”, rekao je da je razočaran i u institucije i da će se osjećati bezbjednije van Crne Gore nego u njoj.



Pinjatić, međutim, nije želio da detaljnije govori o razlozima zbog kojih strahuje za svoju bezbjednost i zbog kojih tvrdi će se sigurnije osjećati van Crne Gore nego u njoj.



„Osim porodice s očeve i majčine strane, ostao mi je samo jedan prijatelj, a on me nikada nije prevario i stao bi uz mene u svakom trenutku. To je prijatelj u koga se uzdam. Ja ću najvjerovatnije napustiti Crnu Goru. Distanciram se od DPS-a, od javne politike i javnih funkcija Crne Gore. Gdje ću biti i šta ću raditi, vidjećemo. Ali, ovdje najvjerovatnije neću biti“, kazao je

Pinjatić

, koji je u ranijem sazivu parlamenta bio predsjednik Odbora za ljudska prava i slobode.

foto: aktuelno.me

Portal Analitika