Fudbal

Safet Sušić opet zakasnio na žrijeb

SusisBH
S
elektoru fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safetu Sušiću nije bilo dosta što je propuštio žrijeb za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, već je zakasnio i na žrijebanje grupa za kvalifikacije za predstojeći šampionat Evrope čiji je domaćin Francuska 2016. godine.

Safet Sušić opet zakasnio na žrijeb
Portal AnalitikaIzvor

"Zakasnio sam na sam početak izvlačenja, a kada malo bolje sagledam - izgleda da bi bilo bolje da nijesam ušao u salu nikako. Naime, dok me nije bilo izvukli smo Andoru, a onda kada sam se ja pojavio počeli smo dobijati one jače reprezentacije. Očiglednoo nijesam srećan u tom dijelu“, rekao je u šaljivom tonu Sušić a prenose "Nezavisne novine".

On je potom objasnio razloge kašnjenja:

"Tokom presjedanja u Frankfurtu, đe je u subotu bio štrajk, obavijestili su nas da je prtljag izgubljen i da će mi biti dostavljen u neđelju u večernjim satima. Zato sam u neđelju ujutro morao da kupim novo odijelo i kravatu, ali to nijesam mogao da učinim prije 11 časova, jer se neđeljom u Francuskoj radnje tek tada otvaraju“, rekao je Sušić, a "Nezavisne" prenose da se selektor BiH na kraju našalio da je već dogovorio da će račun za naplatu nepredviđenih troškova ispostaviti Mišelu Platiniju, predsjedniku UEFA.

BiH će u kvalifikacijama za EURO2016, pored Andore, igrati u grupi B i sa Belgijom, Izraelom, Velsom i Kiprom.

Portal Analitika