Ostalo

EL: Bokseri Podgorice pobijedili Patent Gladijatorse

BokserskiRing
B
okseri Podgorice Falkons pobijedili su večeras u dvorani Morača mađarsku ekipu Patent Gladijators 12:6, u meču drugog kola Evrolige, međunarodnog takmičenja u organizaciji asocijacije Boxing one.

EL: Bokseri Podgorice pobijedili Patent Gladijatorse
Portal AnalitikaIzvor

Podgorički tim upisao je prvi trijumf, nakon startnog poraza od hrvatskog Sesvetea. Branilac trofeja doživio je drugi poraz, a ostvario je i jedan trijumf. Pobjede za podgorički klub večeras ostvarili su Erald Muhja u konkurenciji mladih i seniori Miloš Baltić, Momčilo Zlatičanin i Marko Božović. Neriješeno su boksovali Kremar Zejnili, Kristijan Šitani, Denis Nurja i Boško Drašković, a jedini poraz doživio je Marko Radonjić.

U konkurencija mladih borba Kremara Zejnilija i Tomaša Horvata do 60 kilograma završena je bez pobjednika, dok je Erald Muhja do 69 slavio jednoglasnom odlukom sudija protiv Mađara Karoljija Tulja.

U seniorskoj konkurenciji, prekidom u trećoj rundi Miloš Baltić je u kategoriji do 56 kilograma pobijedio Renata Pukolija. Baltić je i u prvom kolu u Zagrebu ostao neporažen protiv Slobodana Jekića, u meču koji je bodovan neriješeno.

Do 60 kilograma Momčilo Zlatičanin je jednoglasnom odlukom sudija pobijedio Martona Balaša. Pobjednika nije bilo u duelu Kristijana Šitanija i džokera mađarskog tima Georgijana Njekija u kategoriji do 64, a neriješeno je bodovan i duel Denisa Nurje i Danijela Zambe do 69 kilograma.

Prekidom u prvoj rundi Marko Božović je u kategoriji do 75 kilograma pobijedio Jozefa Tota. Neriješeno je bodovana i borba između džokera Boška Draškovića i Vitolija Lanjija u kategoriji do 81 kilogram, do je prekidom u drugoj rundi poražen Marko Radonjić do 90 kilograma od Jozefa Darmoša.

BK Podgorica nastup u Evroligi nastaviće 30. marta protiv Galanta kidsa u Podgorici. (Mina)

 

Portal Analitika