Politika

DPS: Bulatović je posljednji put pobijedio sa DPS-om

DPS
F
unkcioner Demokratskog fronta Predrag Bulatović, posljednji put je pobjedu na izborima doživio kada je bio u DPS-u, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista. Iz te partije je saopšteno da Bulatović dobro zna da su izbori regularni i da se do pobjede dolazi podrškom birača.

DPS: Bulatović je posljednji put pobijedio sa DPS-om
Portal AnalitikaIzvor

“Bulatović se, kako to doliči opozicionim prvacima, kuraži tražeći vanredne izbore kada im nije vrijeme, a onda kada se približi datum održavanja, traži njihovo odlaganje“, navode iz DPS-a.

Iz DPS-a je saopšteno da je funkcioner DF-a najveći gubitnik na crnogorskoj političkoj sceni.

„Dok je bio funkcioner DPS-a bio je optuživan od strane tadašnje opozicije da je glavni kreator izbornih manipulacija, dok ga sada ta ista opozicija slavi kao vrhunskog demokratu“, saopšteno je iz DPS-a.

Iz te partije su kazali da Bulatović dobro zna da su izbori regularni i da se do pobjede dolazi podrškom birača na izborima. Takođe navode, da je funkciner DF-a posljednji put pobijedio na izborima kada je bio clan DPS-a.

„Od tada bilježi samo poraze. Čuveni destruktor partija nije dijelio samo DPS. Uradio je to i Socijalističkoj narodnoj partiji, uradiće isto i Frontu, kojem sada izmišlja veće procente povjerenja birača i to u gubitničkom maniru ne navodeći na osnovu kojih anketa, na kojem uzorku i za čije potrebe“, kaže se u saopštenju.

„Isti scenario imamo i danas. Bulatović najavljuje sigurnu pobjedu. Ne znamo na osnovu čega, osim ako nije ponovo ispunio zahtjev za članstvo u DPS“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

 

Portal Analitika