Zabava

FOTO: Mima Karadžić u provodu sa 20 godina mlađom glumicom

okmimasl
G
lumac Milutin Mima Karadžić se na otvaranju gastronomske večeri „Tajne južnog Jadrana“ pojavio s atraktivnom, dvije decenije mlađom glumicom Tamarom Tomanović.

FOTO: Mima Karadžić u provodu sa 20 godina mlađom glumicom
Portal AnalitikaIzvor

Mima i njegova izabranica su pre dvije večeri došli u restoran „Stara Sent Andreja“, gde se tradicionalno održavaju dani morske kuhinje. Budući da je za ovu manifestaciju zaslužna nacionalna Turistička organizacija Crne Gore, ne treba da čudi što su te večeri bili prisutni mnogi poznati Crnogorci, među kojima i Mima. Odlično raspoložen, uz muziku i lijepo društvo, otkrio je ko je njegova pratilja.

- Ona se zove Tamara Tomanović. Glumica je iz Kosovske Mitrovice. Kao što možete da vidite, prelijepa je, prezgodna i moja je bliska prijateljica. Između ostalog, ona je moj prijatelj i po vinu - rekao je za „Blic“ kroz smjeh crnogorski glumac.

Mima je na večeri sa svojom lepšom polovinom uživao u ribljim specijalitetima i bijelom vinu.

- Pola sam na moru, pola na kopnu, tako da ribu jedem u svim oblicima. Volim gradove na rekama i restorane pored rijeka. Imaju neku svoju priču, drugačiju od svega - ispričao nam je glumac.

Iskoristio je priliku da pozove turiste da pojsete Crnu Goru i otkrio je zašto je ona za njega najlepša.

- Crna Gora je sunce, more, vino, riba. Prirodna je ljepota. Prilično sam subjektivan kada govorim o njoj, jer sam vezan za svaki kamen, tamo sam odrastao, tamo mi je majka...

 

 

Portal Analitika