Politika

MEDOJEVIĆ: Plate primamo po zakonu, kao i svi zaposleni

0702medoNpr_1_1
P
redsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević napisao je na svom Tviter nalogu da poslanici primaju platu po zakonu kao i svi zaposleni. Medojević je to napisao na konstataciju jednog od korisnika te društvene mreže da DF bojkotuje Skupštinu (poslodavca) i rad svih njenih tijela, što je primarna radna obaveza.

MEDOJEVIĆ: Plate primamo po zakonu, kao i svi zaposleni
Portal AnalitikaIzvor

- Mi smo profesionalno angažovani za vrijeme trajanja mandata. Parlamentarci svoj posao rade i u razgovorima sa biračima, raznim inicijativama građana. Nije samo plenum, napisao je Medojević odgovarajući na pitanje korisnika te društvene mreže hoće li DF da bojkotuje i poslaničke plate i finansiranje po osnovu parlamentarnog statusa.

Predsjedništvo Demokratskog fronta donijelo je u srijedu odluku o totalom bojkotu rada parlamenta zbog neusvajanja izbornog zakona.

Medojević se potom osvrnuo i na izjavu predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića koji je je kazao da Vlada treba pred parlamentom da postavi pitanje svog povjerenja, i tu će dobiti odgovor da li su SDP i DPS koalicija.

- Ako Đukanović ima išta crnogorsko u sebi prihvatiće izazov Krivokapića i hitno tražiti glasanje o povjerenju Vladi u Skupštini. On voli da pravi sliku o sebi kao liku koji ne trpi ucjene. Ovo je odlična prilika da istjera SDP na čistinu, napisao je Medojević.

Glasanje o povjerenju Vladi istjeraće sve na čistinu. I neke iz tzv opozicije koji se nude DPS-u, zaključio je on.

 

 

Portal Analitika