Region

ŠUTANOVAC: Tadićeva struja podržavala Vučića

poksutanovacpr
Č
lan Centralnog izbornog štaba Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je da je u jednom dijelu te stranke postojala ideja da DS treba da bude "podupirač Srpske napredne stranke" ali da taj dio DS-a više nije u stranci.

ŠUTANOVAC: Tadićeva struja podržavala Vučića
Portal AnalitikaIzvor

- Na Glavnom odboru u Novom Sadu kandidovane su dve politike. Jedna Borisa Tadića, kroz tekst Miodraga Rakića da je Vučić dobar lider, ali ima lošu stranku, a naša stranka je dobra, ali ima lošeg lidera, pa bi bilo dobro da Vučić vodi DS. Druga politika, i za nju sam se zalagao, jeste da DS treba da bude ili prva u opoziciji ili prva na vlasti i ta politika je pobijedila - rekao je Šutanovac.

U intervjuu za list Danas, Šutanovac je rekao da je DS jedina prava alternativa aktuelnoj vlasti i jedino ta stranka ne stoji "u predvorju Aleksandra Vučića", i da zbog toga nije ništa neobično da je vlast "udarila baš na DS".

- Ovolika medijska satanizacija nije viđena od devedesetih godina i to će se obiti o glavu upravo onima koji to naručuju i podržavaju, a to je režim - rekao je Đilas.

On je ocijenio da bi ovaj put građani trebalo da glasaju za DS jer ta stranka, kako kaže, nudi jasan program i plan za boljitak života građana, reforme u zdravstvu, poljoprivredi, poreske reforme i investicije u privredu.

 

 

Portal Analitika