Svijet

FOTO: Ovo je najsrećniji album sa fotografijama na Fejsbuku

1902edgar1
O
pasni, šumski požari divljali su u okolini Melburna u Australiji prijeteći da pokore sve pred sobom. Stacionar za napuštene životinja Edgar nalazilo se tačno na putanji razbuktalog požara i bilo je sve izvjesnije da će se dogoditi prava katastrofa. Vatra je nadolazila sa istočne, zapadne i južne strane prihvatilišta i volonteri su morali velikom brzinom da evakuišu preko 100 životinja!

FOTO: Ovo je najsrećniji album sa fotografijama na Fejsbuku
Portal AnalitikaIzvor

Srećom, požar je zaobišao utočište, a kada su bezbjednosne procjene pokazale da je teritorija sigurna, životinje su vraćene u stacionar. Fotografije koje vam predstavljamo snimljene su u trenucima kada su životinje stizale u prihvatilište, jedino mjesto koje smatraju domom.

Provjerite zašto su volonteri stacionara Edgar album sa ovim fotografijama na Facebook-u nazvali „Najsrećniji album ikada!“

1902edgar2U prihvatilištu Edgar živi preko 250 životinja različitih vrsta.1902edgar3„Kažu da slika vrijedi hiljadu riječi, pa smo sa vama podijelili ove fotografije kako biste se uvjerili kako je izgledao povratak životinja u naš stacionar. Ovi prizori će nam ostati urezani u sjećanjima kao najsrećniji trenuci u našim životu. Pogledajte naš album i sigurni smo da nikada više nećete posumnjati da su životinje emotivna bića“, saopštili su iz stacionara.1902edgar4Veličina ovih aktivista je u tome što velikom broju ljudi u „kriznim“ trenucima do životinja nije stalo i na prvom mjestu bi pokušali da spasu sopstvenu glavu...1902edgar5Njihove životinje to znaju!

Stacionar Edgar je neprofitno utočište za spašene domaće životinje. Prostire se na 60 hektara na prelijepom imanju.

Izvor i foto: zivotinje.rs

Portal Analitika