TV / Film

Bredli Kuper: Suki je prava žena za mene

1902sukiBredliK
I
ako je već godinu dana u vezi sa lijepom britanskom manekenkom, slavni glumac Bredli Kuper tek sada je progovorio o njihovoj romansi, prenosi The Sun.

Bredli Kuper: Suki je prava žena za mene
Portal AnalitikaIzvor

Poznato je da je glumčeva majka Glorija oduševljena izborom snajke, te se nada da će njen sin i britanska ljepotica Suki Voterhaus uskoro sklopiti i brak, a zvijezda trenutnog filmskog hita American hustle, Bredli Kuper sada je prvi put, nakon godinu dana veze progovorio o njihovoj romansi.

- Suki je divna je, prva je žena za mene. Sjajno nam je u vezi - rekao je za The Sun glumac, koji je prije Suki bio u vezi s mnogim holivudskim zvijezdama - Kameron Dijaz, Olivijom Vajld, Zoe Saldanom, kao i Rene Zelveger.

Bredlijeva majka Glorija često je u javnosti pričala o njegovim vezama, a čini se da je njegovom novom izabranicom u potpunosti zadovoljna.

- Suki je potpuno osvojila Gloriju. Često pita Bredlija hoće li se njih dvoje vjenčati, jer smatra da je Suki odlična za njega, iako je u početku bila pomalo zabrinuta zbog razlike od 17 godina među njima - rekao je izvor za isti list.

Bredli se sa svojom djevojkom pojavio na Nedjelji mode u Londonu, na reviji Toma Forda, a dan ranije došao je da joj pruži podršku kada je učestvovala na reviji Burberry Prorsum.

The Sun

Portal Analitika