Region

Novosadski biznismen divljao ulicama u oklopnom vozilu

1902nsVozilo
N
ovosadska policija podnijeće prekršajnu prijavu protiv novosadskog biznismena Dragana Amidžića, jer je vožnjom neregistrovanog oklopnog vozila oštetio kolovoz i zaštitnu ogradu na Mišeluku i u Sremskoj Kamenici, prenosi Blic.

Novosadski biznismen divljao ulicama u oklopnom vozilu
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode u policiji, Amidžić je u subotu, oko 21:30 sati vozio tegljač gusjeničar, u kome su se nalazila još trojica mještana Sremske Kamenice.

Policija je izašla na teren na poziv građana i privela svu četvoricu, a protiv Amidžića biće podnijeta prekršajna prijava.

Poslije utvrđivanja ukupne materijalne štete i izjašnjenja nadležnog tužilaštva, biće poznato postoje li u pomenutom događaju elementi krivične odgovornostim, kao i o kakvom se krivičnom djelu radi.

U subotu je na očigled pedesetak posmatrača, uglavnom momaka koji se okupljaju na Mišeluku, nepoznato vojno oklopno vozilo došlo je iz pravca Petrovaradina i napravilo nekoliko krugova na mjestu gdje se okupljaju motoristi, a zatim se uputilo na brdo. Očevici kažu da je vozilo prešlo preko bankine i oštetilo ivičnjake i drveće.

Tragovi vožnje pokazuju da je vozilo pravilo krugove, a vidljiva je šteta i na ogradi i bankinama. Po tragovima se vidi da se vozilo poslije kruženja na Mišeluku uputilo preko brda ka nekadašnjoj Televiziji Novi Sad i više se nije vraćalo. Prema riječima očevidaca uviđaj o ovom slučaju kasnije je uradila policija.

Portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić izjavio je da je vučni traktor gusjeničar sivomaslinaste boje koji je u subotu uveče špartao Mišelukom nekada pripadao vojsci i da je odavno u privatnom vlasništvu.

Portal Analitika