Fudbal

Pelegrini: Sudija odlučio meč!

Pellegrinni
M
enadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini bio je bijesan na sudiju Jonasa Eriksona poslije meča sa Barselonom, rekavši da je on riješio utakmicu.

Pelegrini: Sudija odlučio meč!
Portal AnalitikaIzvor

„Naravno da imam primjedbe i ne samo za penal i crveni karton. Kroz cio meč imao sam utisak da kriterijum nije isti za obje ekipe i on je odlučio utakmicu. Odlučio je meč jer je bio faul Busketsa nad Navasom, bio je tri metra od mjesta i nije želio da svira. Faul Demikelisa bio je van šesnaesterca i to nije penal. Sa takvim greškama protiv tako sjajne ekipe kakva je Barselona, teško je pobijediti. Mislim da je greška odrediti sudiju koji je imao problema zbog Barselone i ranije (penal protiv Milana prošle sezone)“, bijesan je bio Pelegrini.

Njegov kolega sa druge strane Herardo Tata Martino pohvalio je igru svoje ekipe i odgovorio Pelegriniju, navodeći poništen regularan gol Pikea u 80. minutu, kada je dosuđen ofsajd.

„Rekli su mi poslije meča da je faul nad Mesijem možda bio van šesnaesterca. Ali, isto tako je istina da nam je poništen čist gol jer Fabregas nije bio u ofsajdu. Ne želim da pričam o sudijama jer to ne vodi ničemu“, rekao je Martino.

Portal Analitika