Svijet

Sve ljubavne veze Vladimira Putina (FOTO)

putinok1902
O
tkako su Vladimir i Ljudmila Putin prošle godine saopštili da su se razveli, mediji nagađaju ko će postati nova prva dama Rusije.

Sve ljubavne veze Vladimira Putina (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

To je izazvalo poplavu komentara na internetu. Mediji su odmah ukazali na neoboriv dokaz da je Putin ponovo izrekao sudbonosno “da”: i on je imao burmu prilikom sastanka s egipatskim ministrom odbrane. Još u septembru pojavio se trač da su se Putin i Alina Kabajeva tajno vjenčali u Valdaiju, gdje se održavala međunarodna konferencija o ulozi Rusije u svijetu.

Tada je opozicionar Aleksej Navaljni na Tviteru napisao: “Čuo sam da se Putin i Kabajeva danas vjenčavaju u manastiru Iver.”kabajeva1902

Mediji odavno šuškaju o vezi Putina sa Kabajevom, olimpijskom šampionkom u gimnastici i poslanicom Državne dume. Još 2009. objavljena je senzacionalnu vijest da je Kabajeva rodila Putinu sina, kome je dala ime Dmitrij u čast tadašnjeg predsjednika Medvedeva. A 2013. “Njujork post” je napisao da je Putin dobio i ćerku. Iako je portparol Kabajeve javno demantovao da gimnastičarka uopšte ima djecu, novinari tvrde da je novu porodicu predsjednik smjestio u Bočarov ručej, rezidenciju u Sočiju.

Ovakva nagađanja pothranjuje i to da Putin nije govorio o privatnom životu i dok je bio u braku. Ljudmila Putin se rijetko pojavljivala u javnosti, zbog čega se pričalo da živi u podzemnom manastiru na estonskoj granici.

jana1902

Svojevremeno se na spisku “ljubavnica” u samom vrhu našla Jana Lapikova, koja je 2011. postala njegov lični fotograf dok je još bio premijer. Seksepilna 27-godišnja brineta ranije je bila manekenka za donji veš (88-62-94, 55 kg, 174 cm) i finalistkinja izbora za mis Moskve 2008. Prema saopštenju Kremlja, Jana je bilježila “najznačajnije intimne trenutke iz života Vladimira Vladimiroviča”, a izabrana je, kako se izrazio Dmitrij Peskov, Putinov portparol, zato što je “odličan fotograf, a ne zbog ženskih atributa”.

- Uostalom, bavljenje manekenstvom nije zločin, niti se koga tiče - ustvrdio je Peskov.

yaharova10902

Pošto Putin obožava i balet, novinari su mu i tu otkrili simpatiju. To je primabalerina Boljšog teatra Svetlana Zaharova. Ona je i član Savjeta za kulturu predsjednika Rusije, što govori o njihovoj bliskosti. Svetlana je javno rekla da mnogo duguje Putinu, a on joj poklanja cvijeće posle svakog nastupa. Fotografija na kojoj joj uručuje Državnu nagradu Rusije obišla je svijet.

anacha1902

Britanski mediji su odavno ubjeđeni da je Putin u tajnoj ljubavi sa Anom Čepmen (32), provaljenom špijunkom, koja je deportovana sa još desetak kolega iz SAD. U Rusiji je postala zvijezda, a ubrzo je počelo da se šuška da je ruska Mata Hari zapala za oko i Putinu, koji je i sam bivši agent KGB-a.

Među Putinove miljenice ubrajala se Ana Netrepko, operska diva. Putin je davao povoda za glasine, nazivajući je “jednom od najvećih zvijezda svjetske operske scene”. Redovno je išao na njene predstave i uručivao joj nagrade. Otkako je dobila sina sa kolegom tenorom, glasine su utihnule.

blic.rs

Portal Analitika