Fudbal

Jovetić zbog bolova na „hlađenju“

1602stevanJ
N
apadač Mančester sitija Stevan Jovetić u sinoćnjem duelu sa Čelsijem u FA kupu odigrao je sjajno, postigao prvi gol u pobjedi svoje ekipe, pokazavši da Manuel Pelegrini može da računa na njega u trci za trofeje.

Jovetić zbog bolova na „hlađenju“
Portal AnalitikaIzvor

Golom u 15. minutu, Jovetić je otvorio put svojoj ekipi ka narednoj rundi FA kupa. Nakon dodavanja Edina Džeka preciznim šutem matirao je nemoćnog Petra Čeha, koji je mogao samo da isprati loptu kako udara u stativu i trese mrežu.

Na terenu je bio do 61. minuta, kada ga je zamijenio Samir Nasri, strijelac drugog pogotka za Siti.

Čelzijevi defanzivci nijesu štedjeli Jovetića, koji je primio jake udarce, zbog čega je morao na "hlađenje". Čim je sjeo na klupu morao je da stavi led i zavoje na noge. Dobra vijest je što je sam napustio teren, nema riječi o novoj povredi, a do sljedećeg meča imaće dovoljno vremena za oporavak.

1602stevanJ1

RAMADANI: Nema govora o Jovetićevom odlasku

Do prije skoro dva mjeseca, crnogorski reprezentativac je većinu vremena proveo van terena i na rehabilitacijama od povreda. Zbog toga su mediji pisali da će otići sa "Etihada" i da će se vratiti u Italiju.

Ipak, sada mu Pelegrini daje veću minutažu, prepoznatljiva forma je blizu, a mnogi klubovi će željeti da ga angažuju na ljeto. Jovetić je ranije izjavio da je prošlog ljeta imao ponudu Real Madrida, a interesovanje pokazuju i Juventus i Inter.

Međutim, crnogorski reprezentativac želi da ostane u Sitiju i izbori se za mjesto u prvom timu. To je potvrdio i njegov zastupnik Fali Ramadani.

"Ne znam odakle kreću takve glasine. Stevan je tek pola godine u Mančesteru, a mi želimo da on tamo ostane što duže," kazao je Ramadani.

rtcg.me

Portal Analitika