Muzika

MENDES: Srećni ste što živite u Herceg Novom i zalivu

1602mendes
P
oznata brazilska džeza pjevačica Ive Mendes nastupila je sinoć po prvi put u Crnoj Gori, u sklopu 45. Praznika Mimoze Portonovi, na glavnom gradskom trgu Herceg Novog. Ona je tom prilikom istakla da su srećni ljudi koji žive u ovom gradu i zalivu.

MENDES: Srećni ste što živite u Herceg Novom i zalivu
Portal AnalitikaIzvor

„Koncert je otvorila riječima da nije vidjela ljepši zaliv od Boke, a publiku pozvala da sa njom podijeli emocije koje nose njene kompozicije i pozitivnu energiju prelijepe noći“, saopštili su organizaori.

Poznata kao “brazilska Šade’’ i “kraljica smut džeza”, Ive Mendes je na trgu ispod Sat kule donijela ritmove i muzičke slike Južne Amerike, ali i melodije koje harmonično objedinjuju najrazličitije  internacionalne uticaje.

„Jedinstven a sveden nastup, neposredno obraćanje publici, zahvalnost za gostoprimstvo i priliku da bude u Crnoj Gori oduševili su hercegnovsku publiku. Osjetilo se da se u glasu i nastupu Ive Mendes prepliću, kako je i sama rekla, Brazil i Španija, Italija i Francuska, Portugal i Engleska u kojoj živi“, navode iz PR službe 45. Praznika Mimoze Portonovi.

“Srećni ste što živite u ovom gradu i u ovom zalivu. Srećna sam što sam bila sa vama, i sada želim da dođem ponovo”, poručila je Mendes.

Poslije Herceg Novog, koji je prvi i za sada jedini grad u kojem je nastupila u Crnoj Gori,  poznata brazilska pjevačica planira koncert u Moskvi.

Foto: last.fm

Portal Analitika