Svijet

Posao cvjeta u japanskim "hotelima ljubavi"

1502japan
U
Japanu, gusto naseljenoj zemlji, menadžeri hotelijerstva su odlučili ponuditi građanima posebnu vrstu utočišta, nudeći im sobe po povoljnim cijenama u kojima daleko od buke mogu ostvariti svoje najluđe fantazije.

Posao cvjeta u japanskim "hotelima ljubavi"
Portal AnalitikaIzvor

Dok se hoteli širom svijeta bore sa finansijskim problemima zbog nedovoljnog broja posjeta, japanski "hoteli ljubavi" se pokazuju kao provjeren recept za profit u ovoj zemlji.

Koncept ove usluge je jednostavan: sobu je moguće uzeti za cijelu noć ili samo na nekoliko sati, jer veoma malo parova koji se odlučuju za ovaj smještaj namjerava spavati u njima.

1502japan2
“Za hotel je idealno ako za jednu sobu imamo četiri posjete u toku 24 sata, jednu ujutro, jednu poslijepodne, zatim navečer i četvrtu u toku noći. Na dnevnoj bazi nas najčešće posjećuju parovi koji su u vezi, a navečer su to mladi ljudi”, kaže jedan od vlasnika Masakatsu Tsunoda.

U ponudi su sobe sa plafonskim ogledalima, luksuznom posteljinom, velikim televizorima i jacuzzijima, zatim sobe sa “posebnom opremom” kao što su bičevi, te one sa specifičnim kostimima iz filma Star Wars.

Anonimnost i diskrecija su zagarantovani.

izvor: klix.ba

Portal Analitika