Fudbal

Hodžson na klupi ''Albiona'' do 2016. godine

Hodzsonn
G
eneralni sekretar Fudbalskog saveza Engleske (FA) Aleks Horn izjavio je danas da će selektor reprezentacije Roj Hodžson ostati na toj funkciji najmanje do 2016. godine, pošto je do sada obavio "sjajan posao".

Hodžson na klupi ''Albiona'' do 2016. godine
Portal AnalitikaIzvor

Horn je rekao da je glavni cilj bio plasman reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, pa je Hodžson dobio povjerenje Saveza i vodiće ekipu i u kvalifikacijama za Evopsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

"Što se mene tiče, Roj je selektor za turnir u Francuskoj i veoma sam zadovoljan zbog toga. Mislim da je bio sjajan, on je upravo selektor kome smo se nadali", rekao je Horn, prenio je Skaj Sport.

Na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, od 12. juna do 13. jula, Engleska će igrati u Grupi D sa Italijom, Urugvajem i Kostarikom.

"Idemo tamo puni samopouzdanja. Dobro ćemo se pripremiti. Idemo puni optimizma, da uživamo i odigramo dobro. To nije laka grupa, nije lak turnir. Roj je stabilizovao ekipu, posljednje dvije utakmice je dobio (protiv Crne Gore i Poljske). Mnogo ga poštujem", rekao je Horn.

Portal Analitika