Zabava

Kako preživjeti Dan zaljubljenih ako ste solo?

1402samiDan zaljubljenih slavi ljubav. Ukoliko ste sami, ne očajavajte, jer postoji načini da “preživite” ovaj dan i ne osjećate se usamljeno i loše...

Kako preživjeti Dan zaljubljenih ako ste solo?
Portal AnalitikaIzvor

Kućna zabava je rješenje ukoliko niste tip osobe koja može da bude sama. Pozovite prijatelje na zabavu "samaca". Muškarci mogu pozvati isključivo muške prijatelje i zabaviti se uz video igre, dok žene mogu da pozovu svoje prijateljice i naprave pidžama parti.

Odlazak u bioskop će pomoći da vrijeme prođe brže. Ako se osjećate loše jer nemate partnera, idite u bioskop i zabavite se uz film. Možete i iznajmiti film i uživati u opuštenoj kućnoj atmosferi.

Ako niste raspoloženi za društvo i izlaske, ostanite kod kuće. Napravite sebi prijatnu atmosferu, uživajte u kafi i čaju, a potom sebi napravite ukusnu večeru.

Ukoliko vježbate idite u teretanu. Tamo će vjerovatno biti i druge osobe koje nemaju partnera i obavezu da Dan zaljubljenih provedu s njima. Uživajte u zdravoj vježbi, a možda i upoznate nekoga ko vam se svidi.

Ostanite pozitivni i budite zahvalni što na Dan zaljubljenih možete raditi šta želite, bez ikakvog pritiska i obaveze. Posvetite se sebi maksimalno, a već sjutra je novi dan.

Izvor: b92.net; foto: theguardian.com

Portal Analitika