TV / Film

CINEPLEXX: „Montevideo, vidimo se!“ pogledalo oko 11.000 gledalaca

3001montevideo-vidimo-se
D
rugi film reditelja Dragana Bjelogrlića „Montevideo, vidimo se!“, u podgoričkom Cineplexxu za dvije sedmice prikazivanja pogledalo je oko 11.000 gledalaca, saopštila je Portalu Analitika PR Cineplexxa Olivera Bracanović.

CINEPLEXX: „Montevideo, vidimo se!“ pogledalo oko 11.000 gledalaca
Portal AnalitikaIzvor

- Drugi film „Montevideo, vidimo se!“ reditelja Dragana Bjelogrlića od premijere koja je održana 31. januara u podgoričkom multipleksu pogledalo je oko 11.000 gledalaca - kazala je za Portal Analitika PR Cineplexxa Olivera Bracanović.

Film koji je u regionu pogledalo više od 300.000 gledalaca ni podgoričku publiku nije ostavio ravnodušnom.

1402montevideo1

Novi Bjelogrlićev film govori o učešću jugoslovenske fudbalske reprezentacije na Prvom zvaničnom svjetskom prvenstvu u Montevideu, 1930. godine. Inspirisana istinitim događajima, ovo je priča o istorijskom uspjehu jugoslovenskog sporta i nastavak prvog filma koji je opisivao dešavanja koja su prethodila samom prvenstvu.

1402monteeevideo1

Fudbalska saga iz 1930. godine se nastavlja u glavnom gradu Urugvaja, gdje se nakon napornog tronedjeljnog putovanja preko Atlanskog okeana, prva formirana reprezentacija tadašnje Kraljevine Jugoslavije našla među učesnicama Prvog svjetskog prvenstva.

1402montev2

Ekipa iz jedne male balkanske zemlje, kojoj svi daju minimalne šanse za uspjeh, žrijebanjem dobija za protivnike glavnog favorita prvenstva, reprezentaciju Brazila! Predvođeni čvrstim entuzijazmom,vizijom i idejom zajedništva Tirke, Moša, Milutinac, Jakša i ostali momci iz tima, zahvaljujući svom talentu, mladošču i istrajnošću, ulaze na velika vrata sportske scene. Vijest koja je obišla cio svijet je da je reprezentacija Jugoslavije osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu!

Portal Analitika