Politika

BOJOVIĆ: Vlahović obmanjuje javnost

1202vladislavbojovicok
U
periodu revitalizovanja promašenih političkih stranaka i političara, ponovo se pojavio i neuspješni ministar i ambasador Miodrag Vlahović, koji je svojom izjavom već primio Crnu Goru u NATO. Njegovo ishitreno lobiranje predstavlja samo providni pokušaj ne bi li se vratio na političku scenu, posle fijaska u politici u svakom pogledu, čega se dobro sjećaju građani Crne Gore, saopštio je Portalu Analitika Vladislav Bojović, funkcioner političke organizacije koju predvodi Milan Knežević.

BOJOVIĆ: Vlahović obmanjuje javnost
Portal AnalitikaIzvor

-Građani se sjećaju i njegove ostrašćene, od svojih mentora naručene, analize medija pred referendum, kada je i ne trepnuvši pravio monstruozne analize medija u svijetu sporta, dijelio sportiste na naše i njihove u enormnoj mu ljubavi prema Crnoj Gori, to jest, beneficijama koje je imao. Tad je pokušao da lično edukuje novinare kako da izvještavaju sa sportskih događaja, posebno u takmičenjima Crne Gore i Srbije- naveo je Bojović.

Kako je dodao, Vlahović bi “očito želio da još malo stoluje kao ambasador po svjetskim metropolama kako je to činio u Vašingtonu, pa sad pravi promašene pokušaje ličnog uguravanja Crne Gore u NATO”.

-Po Vlahoviću, Crna Gora je, navodno, na korak od tog prijema. A kakav je i koliki to korak najbolje pokazuje činjenica da je više od polovine stanovništva Crne Gore protiv NATO integracija, a oko 90 odsto njih su za raspisivanje referenduma. Pritom mu ne smeta da stavi do znanja kako oni, koji su protiv ulaska Crne Gore u NATO, ne saopštavaju stav građana Crne Gore, nego da se zna čije je to, u stvari, mišljenje. Toliko o tome koliko Vlahović uvažava stav većinske Crne Gore po pitanju NATO integracija. Očigledno je da on svjesno obmanjuje javnost radi ličnih, i režimskih interesa, mada su ga odavno otpisali i s režimske adrese. On prvo treba da sprovede analizu da li će njega integrisati u režimske krugove, pa nek pričeka s analizom integracija Crne Gore u NATO. Ako mu je priča o tome, kako je Crna Gora već ušla u NATO, viza za tako nešto, onda razumijemo njegovu providnu navijačku, i neobjektivnu poziciju- zaključuje Bojović.

Portal Analitika