Vaterpolo

PEROVIĆ: Presudila odlična odbrana

PerovicRanko1
C
rnogorski vaterpolisti stigli su do četvrte pobjede u isto toliko kvalifikacionih mečeva za Svjetsku ligu - selektor Ranko Perović zadovoljan je konačnim rezultatom, odličnom igrom u odbrani, ali ne i napadom.

PEROVIĆ: Presudila odlična odbrana
Portal AnalitikaIzvor

''Prve dvije četvrtine su bile jako teške, vidjelo se da su igrači bili jako umorni, i da nemaju svježine. Držali smo se u igri jakom odbranom. Taj segment igre smo u nastavku podigli na još veći nivo, što dokazuje i samo jedan primljeni gol u posljednje dvije četvrtine. Odličnom odbranom smo digli ekipu, jer u napadu nijesmo realizovali dosta izglednih situacija. Sa malo boljom realizacijom mogla je biti i veća razlika. No, najvažnije je da smo upisali pobjedu, i sada nas za mjesec dana očekuje odlučujući meč sa Italijom u Bariju'', kazao je Perović za sajt Vaterpolo saveza CG.

''Itekako se vidjelo da su igrači bili umorni zbog klupskih obaveza, jer su skoro svih u subotu igrali prvenstvene mečeve. A i putovanje je bilo jako teško. Klupski treneri gledaju da maksimalno iskoriste svoje igrače, a mi selektori dobijamo ono što nam ostane. Ali, kako nama, tako i svim reprezentacijama.''

U narednom kolu 11. marta Crna Gora gostuje Italiji u Bariju.

Portal Analitika